SlideBar
Diili Testi

 KEHITTYVÄ VANHUSTYÖ
- JOHDON JA ASIANTUNTIJOIDEN SEMINAARI 2018

Ma-ti 12-13.2.2018, Finlandia-talo, Terassi-sali, Helsinki

>> Ilmoittaudu

 

Seminaarista uusia ajattelu- ja toimintamalleja

Johtaminen on työtä, joka vaatii erityistä osaamista. Jokaisen johtajan on syytä päivittää ja parantaa ammattitaitoaan, oivaltaa itse kokemuksen kautta, mutta hankkia tietoa myös oman työyhteisön ulkopuolelta. Ammattilaisten puheenvuoroista löydät uusinta tietoa, näkemyksiä ja kokemuksia, innovaatioitakin. 

 

Ohjelmassa valtakunnan johtavia asiantuntijoita ja esiintyjiä 

Päivän tavoite on antaa osallistujille työkaluja oman osaamisen ja ajattelun kehittämiseen. Kuulet suomalaisten eturivin ajatteluvaikuttajien kertovan mm. sote-uudistuksen toimeenpanosta vanhuspalveluiden osalta, robotiikan uusimmista tuulista ja siitä, miksi pinnistelevä ihminen voi huonosti. Lopuksi Henkka Hyppönen haastaa meidät ajattelemaan uudella tavalla.

>> Katso ohjelma

 

Ilmoittaudu mukaan - hyödynnä hintaetu!

Hyödynnä aikaisen ilmoittautujan – 15 %:n hintaetu ja varaa oma paikkasi etuhintaan 246,50 euroa+alv. Etu on voimassa tiistaihin 31.10.2017 saakka. Huom! Paikkoja on rajoitetusti. Seminaarin hinta 1.11. alkaen on 290,00€ + alv.

Hinta sisältää koulutukset, sähköiset materiaalit sekä ohjelmaan merkityt lounaat ja tarjoilut molempina päivinä! 

>> Ilmoittaudu

 

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen voidaan peruuttaa veloituksetta, kunhan peruutus tapahtuu viimeistään 12.1.2018. Estyneen osallistujan tilalle voidaan kustannuksitta vaihtaa toinen henkilö. 

Additional information